Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

obrazek8.jpg

 

Vedeme canicrossové tréninky v Brně

a budu se snažit najít rovnováhu na běžkách

 

Od posledního příspěvku uplynuly dva roky, a tak se sem tam něco změnilo. Třeba věk... Už mi táhne na 26 a měla bych dostat rozum (říkají rodiče). smiley 

Stále jsem víceméně svobodná a stále student.

Největší změnou v loňském roce bylo rozšíření mé působnosti o kategorii SKJ2. Pořídila jsem si běžky, i když většinu prvních závodů jsem se vezla spíše po zádech než po prkýnkách (letos mám první tréninky na sněhu za sebou a žádná změna).

Přestoupila jsem do akčnějšího klubu Český ráj a s psíma holkama zkoušíme nové vybavení od Nonstopu.

Indy momentálně jezdí v midovém týmu Vítka Kolátora a tak už doma pobíhají pouze dvě tříleté ohařky Cora a Meri a desetiletá chodská psice Dixie.

S Janou Tomáškovou jsme se rozhodly nějakým způsobem podpořit mushing a v Brně vedeme canicrossové tréninky. Za pár měsíců nám prošlo tréninky asi 35 nových zájemců a vytvořila se skvělá parta lidí. To mi momentálně dělá asi největší radost. Také máme za sebou pořádání prvního závodu a rozhodně s touto aktivitou nekončíme.

Vyvrcholením letošní sezony bylo MS v Itálii, kde jsme skončily deváté.

A teď se opět budu snažit najít rovnováhu na běžkách. wink 

Do dalšího roku mushingu zdar a doufám, že díky skupinám, které vedou společné tréninky po celé ČR, se na závodech budeme potkávat s mnohem početnějším startovním polem.

 

Veronika Navrátilová

28. prosince 2013