Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

Zůstávám svému poslání věrná

 

Ahojte všichni!

Po sto letech mám opět možnost napsat co je u nás v Psí Bandě nového...

Popravdě, co se názorů týče, za těmi si bohužel/bohudík stále stojím. Přístup ke psům i zásada teplých ponožek - zde je vše při starém a pod první Františkův dotazník bych se podepsala s klidem znovu, snad jen s tím rozdílem, že nyní krmíme hlavně masem.

Po velmi divokém období nám do smečky přibyl klouček Janek. Byť je to ještě mimino, vypadá to, že se pomamil a bude z něj sportovec a horal. Už teď je to skvělý parťák. Tak můžete být zvědaví se mnou, co z něj nakonec vyroste.

Obýváme stále kůču na Cínovci a pořád se nám tu strašně líbí. Už máme dokonce i podlahu a kuchyň... Postavily se nové psí budky, výběh... No prostě se nenudíme. Kdo neviděl, musí se přijít přesvědčit. Na sušenky je tu chudo (záhadně mizí), ale čaj se vždycky najde.

Stále máme pejsky z útulku, stále s nimi jezdíme a blbneme, jak se dá a stále je to to nejlepší co mě v životě potkalo. smiley 

Složení smečky momentálně jest: Psoňa, Janek, Nikitka, Hubert, Jakubka, Anička, Lucinda Pucinda, Milouš, Pepina, Mája, Ferdinand, Antonín, Alfonz a Cácorka.

Mějte se všichni krásně a snad se také někdy někde potkáme. smiley 

 

Soňa a celá Psí Banda

13. května 2015